Aangenaam

Arnold Hoekstra (Jakarta)

Al vanaf mijn jongens jaren beoefende ik de Chinese sporten, waaronder Tai Chi. Ter verrijking deed ik ook aan enkele japanse budo sporten. Tot mijn 24 ste heb ik aan competitie mee gedaan, zowel nationaal als international.

Door rug klachten moet ik met wedstrijden stoppen. Hierna ben ik mij gaan verdiepen in de Chinese geneeswijze, de massage’s pijit en tuina (an mo). Na het volgen van de nodige kader opleidingen (leraar, leiderschap) ben ik in 1990 begonnen met het geven van Tai Chi lessen op verschillende locaties; Groenlo, Neede, Winterswijk (zie tijdschema).

Sinds 1998 heb ik Chi Center opgestart en deze als centrum voor beweging en meditatie  dus behalve  Tai Chi (Chuan) wordt ook  door andere groepen gebruikt o.a. yoga, body & mind, gym voor 65-plussers, Qi neng, danst en ook  cursussen en workshops. De lessen worden door gediplomeerde mensen gegeven.

Ook voor bedrijven en groepen geeft ik Tai Chi  en massage workshop’s, zowel in het Chi Center als op een andere locatie.

Verhuur

Het Chi Center wordt verhuurd voor een uur, een dagdeel of de hele dag. In het weekend ook voor korte of langere duur. Voor inlichtingen bel naar 06-51755406.

Wij proberen het Chi Center voor  een ieder toegankelijk te maken.