Aangenaam: Els Hendrikx

 

Ik ben Els Hendrikx, docent Tai Chi en Qigong.

Van Arnold heb ik Tai Chi geleerd en het heeft mijn leven verrijkt. Door alle oefeningen en inzichten die hij mij gegeven heeft, ben ik veel beter gaan bewegen, en verdwenen de rugklachten, die ik altijd had. Ik merkte ook dat ik anders omging met stress en stress sterk leerde verminderde.

 

Dit alles is voor mij de basis geweest om mij meer te gaan verdiepen in de achtergronden van Tai Chi en Qigong. Ik heb een opleiding voor o.a. docent Tai Chi gevolgd in Tilburg bij het CNGO. Daarnaast heb ik mij voor de Qigong verdiept in TCM, (Traditionele Chinese Medicijnen) en ben gecertificeerd BOCAM-therapeut. In deze hoedanigheid mag ik mensen begeleiden bij diverse klachten en behandelen met (tuina)massage, voedingsadviezen, accupunctuur en Qigong.

In het Chi center geef ik zowel Qigong lessen als Tai Chi lessen. Ik hoop dit samen met Arnold en Natasja op een goede en voor iedereen prettige manier te doen. Ik vind het belangrijk om vanuit plezier en ontspanning samen met groepen te oefenen en hen te begeleiden in de bewegingen.

Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en ben er van overtuigd dat Tai Chi en Qigong hier heel veel aan bij kan dragen.

Voor inlichtingen neem contact met ons op.